Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ……..
Γκαρτάσια….έλεος! Αν πληκτρολογήσετε www.benosi.gr μπαίνεται στο site της Β’ ‘Ενωσης. Πρόεδρος Αμουτζόγλου Κωνσταντίνος, γνωστός και μη εξαιρετέος, ένθερμος υποστηριχτής του Ζανιά, και καλός οικοδεσπότης. Όποτε ανέβει στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος, ο Αμουτζόγλου πιστός, πάντα παρών με μια οσφυοκαμτική διάθεση, έτοιμος να υπηρετήσει….να εξυπηρετήσει, ήθελα να πω.
Στην αρχική, λοιπόν, σελίδα του site και κάτω δεξιά διαβάζουμε:
’’Σκοπός του Δ.Σ. είναι η διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος στη Βόρεια Ελλάδα. Όραμά μας, είναι η Θεσσαλονίκη να καταστεί η Μητρόπολη του τένις. Κάποιες βασικές προτεραιότητες του Δ.Σ. είναι οι εξής: 1) η δημιουργία προπονητικού κέντρου 2) η υλοποίηση αναπτυξιακού προγράμματος τένις (τένις στο δημοτικό σχολείο και διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος και διοργάνωση επιμορφωτικού σεμιναρίου για προπονητές και παράγοντες)’’. Ώστε, κ.πρόεδρε της Β’ Ένωσης, σοβαρά έχεις σαν όραμα η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει προπονητικό κέντρο και να γίνει η Μητρόπολη του Ελληνικού τένις; Να ρωτήσω αν είσαι καλά στην υγεία σου, και εννοώ την ψυχική; Μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα; Πως είναι δυνατόν, να στηρίζεις ’’με χέρια και με πόδια’’ τον άνθρωπο που εδώ και πέντε χρόνια σου έχει στερήσει το όραμα; Θα μας τρελάνεις εντελώς;
Αλλά και σεις, κυρίες και κύριοι που απαρτίζεται το Δ.Σ. της Β’ Ένωσης, και σας αναφέρω όπως είσθε στο site, Γαλατιανός Νικ.,Κατσιπίδης Διαμ.,Καζίλας Χαρ.,Ασίκη Σοφία, Συρράκου Κων/να,Χαματίδου Χρυσή,Καλπάκης Δημ. και Κουστερίδης Χαράλαμπος μιας και είναι προφανώς και δικός σας όραμα, έχετε συνειδητοποιήσει ότι το όραμά σας τα τελευταία πέντε χρόνια το έχουν διαχειρισθεί αποκλειστικά Θεσσαλονικείς, δηλαδή συμπολίτες σας; Ο Λιάνης έδωσε τα χρήματα (πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ) κι’ από τότε ούτε που νοιάστηκε τι έγιναν, και στη συνέχεια για πέντε και μισό χρόνια Ορφανός στην αρχή και ο ’’αδιάφθορος’’ Ιωαννίδης μέχρι πριν ένα μήνα, κάλυψαν απροκάλυπτα τον υπό κατηγορίες πρόεδρο της ΕΦΟΑ μέχρι που έφυγαν. Ήταν όλοι υφυπουργοί Αθλητισμού, δηλαδή καθ’ ύλην αρμόδιοι, και Θεσσαλονικείς. Επί τέλους, δεν μπορεί να φταίει πάντα το Αθηνοκεντρικό κράτος!
Σε λίγο θα έχουμε Γενική Συνέλευση στην Ομοσπονδία, και σεις τα μέλη του ΔΣ της Β’ Ένωσης που αντιπροσωπεύετε με την ψήφο σας τους ομίλους σας, θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν. Γιατί, επί τέλους, δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι!
Τουλάχιστον, πριν τον ψηφίσετε στη ΓΣ, θα θυμηθείτε να τον ρωτήσετε τι έγιναν εκείνα τα χρήματα του οράματός σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου