Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Σφ'ιγγει ο κλοιός στην ΕΦΟΑ

Σφίγγει ο κλοιός στην ΕΦΟΑ
28.06.10
Μια εξέλιξη που αναδεικνύει το κακό κλίμα στις τάξεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, είχαμε τις προηγούμενες ημέρες με τον Β' Αντιπρόεδρο της ΕΦΟΑ και πρόεδρο του Ομίλου της Σύρου, Σπύρο Μουζακίτη να στέλνει επιστολή παραίτησης στην Υμηττού, δείχνοντας έτσι την απογοήτευσή του από το έργο της παρούσας διοίκησης. Ο κ.Μουζακίτηςο οποίος κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Κυπέλλων στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρώταθλημα (Αιγαίο Όπεν) Ανδρών/Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο πριν δύο εβδομάδες, εξέφρασε την πικρία του για την απουσία της Ομοσπονδίας από τα τενιστικά δρώμενα και την αγωνιστική αδράνεια που φέτος έγινε ακόμη πιο αισθητή,... δεν άντεξε την υπάρχουσα κατάσταση και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tennis24, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του στην αντιπροεδρεία της Ομοσπονδίας.

Ο Σπύρος Μουζακίτης ήταν επί χρόνια στενός συνεργάτης του "αιώνιου" προέδρου της ΕΦΟΑ, Σπύρου Ζαννιά ο οποίος, πλέον, βλέπει τη θηλιά να σφίγγει γύρω απ'το λαιμό του και την καρέκλα του να τρίζει, καθώς οι αντιδράσεις για το ανύπαρκτο έργο της Ομοσπονδίας τα τελευταία χρόνια, ολοένα και φουντώνουν.

Ο παράγοντας από τη Σύρο έστειλε την επιστολή παραίτητης με φαξ το οποίο έφτασε στην Ομοσπονδία στις 22 Ιουνίου. Αμέσως ενεργοποιήθηκε μηχανισμός για να αλλάξει γνώμη ο πρώην, πλέον, Β' αντιπρόεδρος και η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή στο Διοικητικό Συμβούλιο που ακολούθησε. Ωστόσο, ο κ.Μουζακίτης εμφανίζεται αποφασισμένος και ανένδοτος στην αρχική του απόφαση, βάζοντας έτσι τέλος σε μια πολυετή ενασχολία του με την Ομοσπονδία.

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, Σπύρος Ζαννιάς βλέπει έναν ακόμη πρώην συνεργάτη του να απομακρύνεται από το στρατόπεδό του και είναι προφανές ότι πλέον δεν έχει τη δύναμη και την επιρροή που είχε τα προηγούμενα χρόνια με... το γνωστό αποτέλεσμα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι το τένις στη χώρα μας βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων χρόνων και οι ευθύνες δεν βαραίνουν μόνο τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας αλλά ολόκληρη την ΕΦΟΑ και τα μέλη του Δ.Σ.. Η παραίτηση του προέδρου της Σύρου δίνει ένα κλίμα της γενικότερης κατάστασης στην Υμηττού και ακούγεται ότι το παράδειγμα του κ.Μουζακίτη θα το ακολουθήσουν κι άλλοι στο σύντομο μέλλον...

Μαρίνος Ταχτσίδης

Η ιστοσελίδα αυτή αισθάνεται μια μικρή δικαίωση. Το πρώτο μικρό κείμενο γράφθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 2009, και είχε θέμα, το τουρνουά FUTURE της Σύρου και τον πρόεδρο του ομίλου κύριο Σπύρο Μουζακίτη, που επέστρεφε την ανάθεση διεξαγωγής του τουρνουά όταν ο Ζαννιάς αθέτησε τα συμφωνημένα, και δεν έδινε τα χρηματικά έπαθλα (αυτό το παιδί, πάντα είχε μια ευκολία να παίρνει χρήματα……και μια δυσκολία να δίνει χρήματα) Εκείνο λοιπόν το μικρό κείμενο τελείωνε ως εξής.……Κύριε Σπύρο Μουζακίτη,είσαι ένας άνθρωπος που αγαπάς και υπηρετείς το tennis,επί τόσα χρόνια,ανιδιοτελώς.Δεν σου ταιριάζει να αδικείς τον εαυτός σου στηρίζοντας ανθρώπους που έχουν κάνει το ψέμα δεύτερη φύση τους.Κι'αν οι ψεύτες δεν είναι κατ'ανάγκη και απατεώνες,ξέρεις κανένα απατεώνα που να μην είναι ψεύτης;

4 σχόλια:

  1. ΑΛΛΟ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ!!

    Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΒΑΡΚΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ!!

    Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΝΤΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ!!!

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ!!!ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ!!

    ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΦΟΑ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ??? ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!

    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ!!!

    ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΓΛΙΚΟ ΡΗΤΟ : ONCE A LA-MOGIO ALWAYS LA-MOGIO!!!
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
    ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ !!

    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ!!!

    ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΟΝΕΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 2000 ΜΕ 2500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ!!!

    ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ!!!

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΑ ΑΛΗΘΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΛΗΤΟ!!

    Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ω ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ!!!
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΣΕ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ??
    ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΛΟΙΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥΣ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ)!!

    ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?? ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ??ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ!!

    ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!

    Φ Τ Α Ν Ε Ι Π Ι Α Ε Χ Ε Τ Ε Ε Ξ Α Ν Τ Λ Η Σ Ε Ι Τ Η Ν Υ Π Ο Μ Ο Ν Η Μ Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή