Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Tennisnews forum - το παιχνίδι στα χέρια σου!
Ήταν 26/3/2010 ώρα 01.32 όταν η διεύθυνση του tennisnews άνοιγε το forum με πρώτο τίτλο θέματος…”το παιχνίδι στα χέρια σου!’’….δηλαδή στα χέρια μας!! Έγραφε στο εναρκτήριο αυτό κείμενο….” Είναι αλήθεια πως τους τελευταίους μήνες αυξάνονται όλο και περισσότερο οι φωνές των ανθρώπων του τένις…. σε ένταση,…. σε ποσότητα, και φτάνουν συνεχώς στο inbox του tennisnews πολύ ενδιαφέροντα και αξιόλογα μηνύματα από γονείς, αθλητές, παράγοντες, απλούς φίλους του τένις….. Σκεφτήκαμε πως αν όλες αυτές οι απόψεις μπορούσαν να προβληθούνε με κάποιον τρόπο, τότε σίγουρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν αυτούς που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του τένις στη χώρα μας….. Η στιγμή πιστεύουμε είναι η πιο κατάλληλη…… Σας περιμένουμε όλους εσάς που έχετε άποψη και θέλετε να τη μοιραστείτε στο tennisnews.gr forum…..”
Την επομένη πρώτος απ’ όλους ο..”χρήστης Predatorus” με το περίεργο ψευδώνυμο …προσυπογράφει γράφοντας…’’ Ωφειλω να εκθειασω αυτην την πρωτοβουλια των παιδιων του tennisnews ( …ένα πράγμα….κάτι σαν τα παιδιά από την Πάτρα…ξέρετε το μουσικό συγκρότημα) η οποια καλυπτει ενα χωρο που τον ειχαμε αναγκη!!!’’ Ο Predatorus πίστεψε στην ειλικρίνεια των προθέσεων των παιδιών του tennisnews, πίστεψε στα παιδιά από την Πάτρα, έδωσε τις μάχες του με αυστηρή κριτική, σε κόσμια πλαίσια, άνοιξε τα περισσότερα θέματα προς συζήτηση, εμπιστεύθηκε το tennisnews,…..και ξαφνικά,έξι μήνες μετά,εκρήγνυται με ηφαιστειώδη αντίδραση…..
PREDATORUS said...
« ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΝΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!
ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ!!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΖΑΝΝΙΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΦΙΜΩΜΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΣΤΕ!!!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΣ!!!»
September 10, 2010 8:13 AM
Τι έγινε ρε…..καλόπαιδα από την Πάτρα; Την κάνατε …κωλοτούμπα; Μήπως σας έδωσε τα λεφτά που σας χρώσταγε….και όλα «μέλι-γάλα»;Το άσχημο για σας, είναι ότι είστε γνωστοί.
Predatotus…λες να σε’’ δώσουν’’στο Σπυράκο ….σαν τους δοσίλογους της Κατοχής;

4 σχόλια:

  1. ΜΑΛΛΟΝ Ο "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ" ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΛΑΣΤΡΑ" ΑΝΕΚΡΟΥΣΑΝ ΠΡΗΜΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΑΝΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!

    ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΡΑΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΕΝΝΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

    ΚΩΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΑΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ!!!ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ LIGHT ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΖΗΤΩ ΤΑ BLOGGS ΤΩΝ ΙΑΝΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΤΕΝΝIS POINT GREECE!!!VAMOS RAFA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΝΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!

    ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ!!

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΖΑΝΝΙΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΦΙΜΩΜΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΣΤΕ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΟΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!!!

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

    Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΙΟΛΟΓΙΕΣ !!! Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ-ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ-ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ-ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΝΞΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΣΥΝΕΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ!!!!

    ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΣΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ" ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ "ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ"

    ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ!!!! ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΟΔΕΨΕ Η ΕΦΟΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟ 2007 ΠΧ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!!!ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ 60.000 ΕΥΡΩ!!! ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ???

    ΔΙΑΤΕΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ-ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΠΑΡΟΧΕΣ-ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΚΛΠ!!!ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ???

    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ!!!ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ!!!ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!

    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!

    ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ......Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ
    Το πρώτο αθλητικό νηπιαγωγείο, είναι γεγονός και ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό προσφέροντας μια διαφορετική κατεύθυνση στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση με επίκεντρο την άθληση και την υγεία.

    Στα πρότυπα του εξωτερικού και με στόχο την πρώτη σοβαρή γνωριμία με το άθλημα του τένις, θα λειτουργήσει το πρώτο αθλητικό νηπιαγωγείο.

    Το νηπιαγωγείο λειτουργεί από τις 06:30 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα και μαζί με τις παραδοσιακές υπηρεσίες νηπιαγωγείου παρέχονται και υπηρεσίες άθλησης με επίκεντρο το τένις ενώ βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς των παιδιών με λεωφορείο από και προς τον σταθμό.

    Εξειδικευμένη ομάδα προπονητών αντισφαίρισης θα έχουν υπό την επίβλεψη τα παιδιά τα οποία μέσα απ'τη χαρά του παιχνιδιού θα αναπτύξουν πολύ σημαντικά στοιχεία της προσωπικότητάς τους με τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει το άθλημα........

    Δανεισμενο απο το tennis 24

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΥΡΑΚΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΕΝΝΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ!!! Ε ΤΙ ΛΕΤΕ???
    Αναρτήθηκε από PREDATORUS στις 10:07 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή